Sanatate

Aceste alimente din frigiderul tau contin mai mult mercur decat vaccinurile periculoase!

 

In cazul in care ai in frigiderul tau mezeluri, trebuie sa stii ca acestea sunt unele dintre cele mai periculoase alegeri alimentare pe care le poti face. Citeste in continuare pentru a afla care este motivul pentru care ar trebui sa eviti aceste alimente.

Loading...

Mezelurile sunt o sursa mai mare de mercur decat vaccinul, fiind vorba  de fapt lipsa educatiei medicale este cea care ne scurteaza viata.

Derivati din mercur si alte substante din compozitia vaccinurilor se regasesc si in anumite tipuri de alimente, cum sunt mezelurile, doar ca in produsele alimentare se afla in cantitati mult mai mari decat in seruri.

„Un vaccin se face o data la cativa ani si contine doze infime de substante, doze care nu sunt daunatoare nimanui. Pe cand ce mananca multi copii in fiecare zi in toate salamurile, fast-food-urile e mult mai nociv decat ce contine un vaccin”, arata specialistii.

Ceea ce contine un vaccin nu este nociv, este benefic, este imunogen, te fereste de o boala potential mortala sau care-ti da sechele definitive, conchide dr. Florescu. Vaccinarea nu poate fi o chestiune de optiune personala, adauga medicul, atata vreme cat copilul si parintii traiesc in mijlocul unei societati de oameni si nu traiesc izolati.

Sursa: romaniatv.net

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP