Sanatate

Acesta este motivul real pentru care ar trebui sa-ti speli fata cu bicarbonat de sodiu!

 

Cu siguranta cunosti cel putin un remediu pe baza de bicarbonat de sodiu. Acesta este unul dintre ingredientele foarte versatile si se bucura de o mare popularitate in randul persoanelor interesate de ingrijirea propriei stari de sanatate.

Loading...

Nu doar tinerii se confrunta cu acneea si vor sa scape de porii dilatati. Secretia de sebuum este o problema care nu tine cont de varsta si multe persoane sunt dispuse sa incerce orice tratament pentru a scapa de aceste neplaceri.

Vestea buna este ca nu trebuie sa apelati la proceduri complicate sau la creme costisitoare pentru ca ingredientul magic se afla in orice bucatarie.

Potrivit www.healthylifetricks.com, cel mai bun tratament pentru porii dilatati este bicarbonatul de sodiu. Tot ce trebuie sa faceti este sa turnati doua linguri de bicarbonat de sodiu in palma si putina apa pentru a forma o pasta. Masati fata demachiata cu acest amestec, clatiti-va si aplicati o crema hidratanta.

Bicarbonatul de sodiu este eficient in eliminarea sebuumului si a celulelor moarte, iar rezultatele vor putea fi observate in numai o saptamana de utilizare.

Sursa: jurnalul.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP