Sanatate

Acesta este leacul pentru leucemie – Cercetatorii sunt uimiti de aceasta descoperire!

 

Acest tip de cancer ia nastere de obicei in madva osoasa  si are ca rezultat cresterea necontrolata a globulelor albe in sange. O noua planta aduce sperante in ceea ce priveste tratamentul acestei afectiuni. Citeste in continuare pentru  a afla despre ce planta este vorba.

O planta chinezeasca a ajutat mai multi pacienti cu leucemie sa intre in remisie.

Loading...

Mai multi bolnavi grav de leucemie care au primit homoharingtonina, un medicament facut din frunze de arbore de Cephalotaxus, un arbust chinezesc, si-au revenit in mod surprinzator. Alti pacienti, care au fost tratati cu medicamente obisnuite, nu au putut fi salvati, scrie doctorulzilei.ro.

Toti sufereau de aceeasi boala, leucemie mieloida acuta, o forma agresiva de cancer al sangelui.

Douazeci dintre cei 24 de pacienti, tratati cu homoharingtonina, plus un medicament conventional care sa potenteze efectul primului, au intrat in remisie, adica orice semn de cancer a disparut. O femeie de 76 a ramas in remisie pentru mai mult de un an, chiar daca i s-a administrat medicamentul din plante doar cinci luni.

„Tratamentul a aratat rezultate promitatoare in cazul pacientilor varstnici in cazul carora alte tratamente au esuat,” a explicat unul dintre editorii revistei Science Translational Medicine.

Medicamentul este facut din frunze si uneori scoarta de Cephalotaxus harringtoni, un arbust exotic originar din nordul Japoniei, China si Coreea.

Arbustul face parte din familia Taxaceae si ajunge la inaltimea de 4-8 metri. Medicamentul facut din acest arbust impiedica tumorile canceroase sa produca proteinele de care au nevoie sa creasca si sa se raspandeasca.

Cercetatorii de la Universitatea din Hong Kong au spus ca homoharingtonina e folosita in Cina pentru tratarea leucemiei mieloide de zeci de ani.

Sursa: romaniatv.net

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP