Sanatate

Acest remediu simplu are o eficienta deosebita in tratarea insomniei!

 

Statisticile medicale arata ca 30%-50% din populatia lumii sufera de insomnie, iar 10% de insomnie cronica. Desi e larg raspandita, problema e inca putin inteleasa, deoarece multe persoane evita sa apeleze la specialist.

Chiar daca foarte multe persoane intampina dificultati de adormire seara sau de mentinere a starii de somn pana in zorii zilei, putine apeleaza la ajutorul unui specialist pentru un tratament adecvat. Potrivit statisticilor medicale, intre 30 si 50% din populatia lumii se confrunta cu episoade de insomnie, iar 10% sufera de insomnie cronica. Grav este ca netratata, insomnia devine o problema periculoasa, avertizeaza medicul Steven Feinsilver, director al Centrului de Medicina a Somnului de la Spitalul Mount Sinai din New York City (SUA), citat de Huffington Post.  O lipsa acuta a somnului poate contribui la aparitia durerilor de cap, a celor de spate, a iritabilitatii, a scaderii imunitatii si a altor probleme de sanatate, spune specialistul.

Loading...

Din ce in ce mai multi oameni se plang din cauza epuizarii aproape zilnic. Majoritatea nu dorm suficient, iar altii nu reusesc sa se odihneasca asa cum trebuie.

Exista un remediu natural, care este eficient in cazurile de privare de somn si pe care cei mai multi il au acum in bucatarie.

Ingredientul secret al acestui remediu este sarea de Himalaya. Aceasta ajuta la reglarea melatoninei, care este esentiala pentru somn. De asemenea, ajuta glandele suprarenale sa lupte impotriva bolilor si poate ajuta chiar si cu pierderea in greutate. Destul de surprinzator, te poate ajuta chiar in starile de depresie prin reglementarea nivelului serotoninei in creier.

Tot ce trebuie sa faci este sa combini cinci lingurite de miere organica cu o lingurita de sare de Himalaya intr-un borcan. Apoi, inainte de a merge la culcare, pune o cantitate mica din acest amestec sub limba. Rezultatele sunt uluitoare.

Mai mult decat atat, nu mai sta cu ochii in televizor, computer, telefon, cu cel putin o ora inainte de culcare. Organismul nostru are nevoie de timp sa se calmeze inainte de a merge la culcare. Printre simptomele insomniei se afla anxietatea, somnolenta excesiva in timpul zilei si adormirea dificila.

Sursa: rador.ro

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP