Celebru lider PSD: Viorica Dăncilă nu este bună de preşedinte, cum nu a fost bună nici ca premier

0
652

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, a declarat, după excluderea sa din Partidul Social Democrat la ședința CEX de marți după amiază, că ”Viorica Dăncilă nu este bună de preşedinte, cum nu a fost bună nici ca premier”.

Edilul Bacăului, care se află într-un război de durată cu conducerea judeţeană şi centrală, a declarat pentru G4Media că „a spune adevărul” în PSD a devenit un lucru deranjant pentru lideri.

„După 19 ani petrecuţi în PSD, adevărul deranjează atât pe lideri judeţeni, cât şi pe cei de la centru. Am crezut că CEX ul din perioada Dragnea, când se decidea, discreţionar, viitorul acestui partid a încetat. M-am înşelat”, a declarat Necula.

Primarul a declarat public, în repetate rânduri, că Guvernul PSD a „furat” banii băcăuanilor, aspect subliniat şi în această seară: „Viorica Dăncilă a luat 100 de milioane de la oraşul Bacău şi a returnat numai 29 de milioane. Şi mai este ceva de spus. Și Claudiu Manda a avut o părere similară cu a mea şi nu a fost dat afară. Dar ce contează un primar de privincie pentru conducerea PSD?”

Propunerea de excludere a primarului Cosmin Necula a făcut-o preşedintele PSD Bacău, europarlamentarul Dragoş Benea. „Primarul Bacăului trebuie să crească performanţa administrativă şi să nu facă, doar, analize politice pe reţelele de socializare”, a declarat Benea. Liderul PSD Bacău a precizat că s-a abţinut la toate celelate propuneri de excludere din partid din aceasta seară.

Tot la şedinţa CEX a fost exclusă şi deputata de Bacau, Elena Hărătău, pentru participarea sa la votul de investitura a Guvernului Orban: „Deşi nu am primit nimic oficial, mi-am asumat această excludere încă de când am decis să votez noul guvern liberal”, a declarat spus Elena Hărătău pentru G4Media.ro

Loading...