2.2 C
Bucharest
joi, decembrie 5, 2019
Acasă Stiri Social Atac murdar la adresa presedintelui Iohannis. Rares Bogdan intervine si sesizeaza organele...

Atac murdar la adresa presedintelui Iohannis. Rares Bogdan intervine si sesizeaza organele abilitate!

- Reclama -

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, scoate la iveală o tehnică murdară folosită de unii dintre adversarii președintelui Klaus Iohannis pentru a-i prejudicia imaginea pe parcursul alegerilor prezidențiale. 

Concret, pagina de Facebook a președintelui României a fost clonată, inclusiv cu ecusonul „verificat”, pentru a-i atribui varii mesaje care să-i aducă un minus din punct de vedere electoral.

De altfel, Rareș Bogdan anunță că respectiva pagină de Facebook a fost în cele din urmă ștearsă. Cu toate acestea, liberalul transmite că a pus la dispoziția organelor abilitate capturile de ecran ce prezintă clona paginii președintelui României.

Redăm mesajul liberalului:

„Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de Facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza! Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge!

Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație. Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!

Clona grosolană, realizată astfel încât să semene până la identificare cu pagina oficială a președintelui României, a fost ștearsă de autorii ei după raportare, dar am făcut capturi și le-am pus la dispoziția organelor abilitate.

Oameni buni, maximă vigilență! Indivizi fără Dumnezeu încearcă să pulverizeze alegerile și să manipuleze grobian!

Mai este puțin, vom câștiga! Aveți încredere! Luptam IMPREUNA pentru #romanianormala”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri