România vânătorilor lui Dragnea și Țiriac. Astăzi „băetzii afumați de la Adunați”

0
1080

Nu există mare afacerist sau lider politic care să nu aibă o plăcere macabră de a se distra prin a ucide animale nevinovate și lipsite de apărare. Este cunoscut măcelul organizat de Ion Țiriac an de an pe un domeniu de vânătoare privat dar și poveștile vânătorești cu Liviu Dragnea, Adrian Năstase ori Ilie Sârbu.
Mai există o categorie însă care sun doar purtători de armă, deoarece cu vânatul nu prea se pricep. Atunci nu le mai rămâne decât să vină cu vânatul de la hypermarket în traistă și să tragă în conserve pe câmp. Băieții din Adunați sunt cei mai tari pe rețelele de socializare, dar nu la vânătoare ci la încălcarea legii armelor, legii vânătorii și a normelor de etica vânătorească. Așa reiese din postarea unui vânător celebru, probabil la el în pădure, care a ținut să facă un live pe Facebook . Omul se numește Tase Stănică iar din câte ne atrag atenția fanii acestuia pe data de 10.02.2019, fiind alături de Toma R., Ion ”Lăcustă” , Petre ”Găinușă” , și alții,pe un fond de vânătoare din Giurgiu se jucau cu armele trăgând cu armele după muște după ce în prealabiul au tras bine la măsea.
AProtagoniștii au fost susținuți de ”aplaudacii” prezenți , cât și de cei care le trimiteau aprecieri, sfidând orice normă legală, în timp ce consumau alcool, își demonstrau măiestria trăgând cu arma de vânătoare în șapca lui Petre… Oare ar trebui să se întâmple vreo nenorocire ca astfel de indivizi să fie opriți, ori tot satul trebuie închis în case astfel încât băetzii să poată vâna în liniște?

Loading...