Detalii cutremurătoare din dosarele fostei şefe AEP! Ce şpăgi mai primea şi ce amantlâcuri mai avea Ana Maria Pătru cu politicieni?

0
1199

Prezentată pe televiziunile penalilor ca o victimă, fosta şefă de la Autoritatea Electorală Permanentă, Ana Maria Pătru ascunde detalii interesante în declaraţiile procurorilor. Deşi trebuia să-i controleze pe politicieni în cheltuirea bugetelor electorale, Ana Maria Pătru era prietenă la cataramă cu Elena Udrea, Liviu Dragnea şi chiar intrase în cumetrii cu trezorierul PSD, Mircea Drăghici, fiind naşa acestuia.

După ce procurorii i-au găsit apartamente primite șpagă, bijuterii, precum și chitanțe în casă de cumpărături de lux în valoare de circa 800.000 de euro, Ana Maria Pătru continuă circoteca și în sălile de tribunal şi pe la televiziuni, fiind protejată de coaliţia politicienilor infractori aflaţi la guvernare.

”La perchezitia desfăşurata la imobilul sau din Voluntari, procurorii au ridicat mai multe documente cu tranzactii financiare din perioada 2009-2016 ale presedintei AEP, in nume propriu sau prin intermediul unor persoane apropiate care insumate au valoarea de 857.607,42 EURO, suma in care sunt inclusi cei 210.000 euro de mai sus. Cei 857 mii de Euro au fost folositi, conform raportului de constatare financiar-fiscala intocmit in cauza, pentru „achizitia de bunuri imobile precum si servicii necesare edificarii si dotarii acestora”, arata comunicatul DNA.

Cu maxim tupeu Ana Maria Pătru a declarat în fața instanței că șpăgile de sute de mii de euro erau ori cadouri primite “ca o tânără la 27 de ani, neștiutoare, venită la o vârstă fragedă din provincie, fără cunoștințe deosebite”, sau drept cadouri din partea unor presupuși amanți. Mai mult decât atât aceasta a declarat despre toţi bărbaţii care susţin că i-au dat şpagă că sunt amanţii săi, relatează comisarul.ro.

Procurorii i-au arătat și actele care arată cum a luat șpagă o mașină de lux de peste 70.000 de euro de la o companie de IT care avusese contracte cu Autoritatea Electorală Permanentă.

Martorii au descris, între altele, cum au negociat pentru ea mașina, cum au discutat cu reprezentanții firmei care vindea respectiva marcă, ce opțiuni au ales pentru confortul Anei Maria Pătru.

Șocul a venit când chiar verișoara prăduitoarei, pe numele căreia Pătru a pus mașina cu numărul B 333 AMP, a declarat că nu are carnet de conducere și că mașina nu s-a aflat niciodată în folosința ei.

Pătru a negat șpaga și când procurorii i-au arătat imagini din trafic cu ea la volan, dar și amenzi de circulație luate conducând bolidul de lux.

Cruzimea de care dă dovadă Ana Maria Pătru este fără limite mai ales după ce a târât-o în acest spectacol grotesc şi pe bunica ei, de 90 de ani. Bunica fostei şefe a Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Ana Maria Pătru, de aproape 90 de ani a fost adusă chiar şi la sediul DNA Ploieşti unde a fost citată ca martor în dosarul de coruptie în care este implicată nepoata sa. Ea a fost adusă de la patru sute de kilometri, iar avocaţii au solicitat prezenţa unei ambulanţe în zonă.

Loading...