0.4 C
Bucharest
joi, decembrie 5, 2019
Acasă Sport Tiriac vrea sa puna Romania pe harta buna a sportului mondial!

Tiriac vrea sa puna Romania pe harta buna a sportului mondial!

- Reclama -

Ion Tiriac a anuntat, miercuri, proiectul grandios pe care l-a pus la cale pentru a pune Romania pe harta buna a sportului mondial. Omul de afaceri a dezvaluit ca va avea o intalnire cu primarul orasului Cluj-Napoca, Emil Boc, deoarece intentioneaza sa organizeze un turneu WTA de categorie superioara in tara noastra.

Tiriac spune ca a luat deja legatura cu reprezentantii WTA si intentioneaza sa cumpere una dintre licentele disponibile.

„Ma duc la Cluj sa vorbesc cu primarul de acolo. Sunt 2-3-4 turnee feminine de vanzare. Cred ca un turneu feminin mai mare de 250 WTA isi are locul in Romania”, a spus Tiriac la patinoarul pe care l-a construit la Otopeni.

Romania are in acest moment un singur turneu WTA, cel de la Bucuresti, din luna iulie, dar si organizarea sa este in pericol intrucat licenta a expirat si nu se stie daca va mai fi prelungita.

Totusi, Tiriac vrea sa organizeze un turneu de categorie superioara, mai ales ca la Cluj sala a fost mereu plina la confruntarile de Fed Cup.

Echipa Romaniei a disputat ultimele meciuri din Fed Cup in Polivalenta din Cluj, iar publicul a avut un comportament admirabil, in timp ce organizarea a fost la un nivel ridicat.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri