-3 C
Bucharest
sâmbătă, decembrie 7, 2019
Acasă Stiri Stiri Romania Dezbatere despre statul de drept din Romania in plenul Parlamentului European!

Dezbatere despre statul de drept din Romania in plenul Parlamentului European!

- Reclama -

Europarlamentarul Siegfried Muresan a confirmat ca Parlamentul European va dezbate in plen situatia statului de drept din Romania. Potrivit sursei citate, dezbaterea va avea loc in prima saptamana din luna octombrie.

„Va confirm ca in prima saptamana din luna octombrie va avea loc o dezbatere despre statul de drept din Romania in plenul Parlamentului European.

Acesta este singurul lucru stabilit pana la acest moment despre acea dezbatere. Detaliile dezbaterii urmeaza a fi stabilite la urmatoarea conferinta a presedintilor de grupuri parlamentare pe 13 septembrie.

Cel mai important este ceea ce va avea de spus Comisia Europeana in dezbatere despre statul de drept din Romania, deoarece Comisia Europeana este gardianul tratatelor europene si poate oferi o evaluare obiectiva.

Aceasta este doar una din dezbaterile ce vor avea loc despre Romania in perioada urmatoare.

In Comisia pentru Libertati Civile a Parlamentul European (LIBE) va avea loc curand o dezbatere cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre situatia din Romania”, a scris europarlamentarul pe Facebook.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri