1.1 C
Bucharest
duminică, decembrie 8, 2019
Acasă Stiri Stiri Romania Klaus Iohannis a fost invitat palatul la Buckingham! Presedintele va participa la...

Klaus Iohannis a fost invitat palatul la Buckingham! Presedintele va participa la aniversarea printului Charles!

- Reclama -

Administratia Prezidentiala a confirmat joi ca presedintele Klaus Iohannis a primit, din partea Reginei Elisabeta a II-a, invitatia de a participa in luna noiembrie la receptia organizata cu ocazia aniversarii printului Charles.

Astfel, Regina Elisabeta a II-a va organiza pe 14 noiembrie, la Palatul Buckingham, o receptie cu ocazia aniversarii printului Charles. In luna mai a acestui an, Printul Charles a fost intr-o vizita oficiala in Romania. Prima oprire a mostenitorului Coroanei a fost la Palatul Cotroceni.

Prima vizita oficiala a mostenitorului coroanei britanice in Romania a avut loc in urma cu un an, atunci cand timp de trei zile a vizitat, printre altele, Muzeul Satului, Centrul vechi al Bucurestiului si Delta Vacaresti.

Tot atunci a fost decorat cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Mare Cruce, pentru promovarea imaginii Romaniei in lume. Principele de Wales vine insa de mult timp in Romania.

Fascinat de frumusetile Transilvaniei, a cumparat cateva proprietati in zona Viscri. in plus, are si o fundatie care sustine pastrarea patrimoniului nostru.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri