Avioane de vanatoare britanice au fost trimise din Romania pentru interceptarea unei aeronave ruse deasupra Marii Negre!

0
391

Avioanele de vanatoare Typhoon ale Fortele Regale Aeriene Britanice, aflate in misiune la baza Mihai Kogalniceanu din Constanta, au interceptat din nou un avion rusesc deasupra Marii Negre, acesta fiind al doilea astfel de incident din aceasta saptamana, a comunicat ministerul Apararii din Regatul Unit, scrie Reuters.

Avioanele Typhoon au decolat de la baza Mihail Kogalniceanu joi ca raspuns la un avion Be-12 rusesc care, venind dinspre Crimeea, se indrepta inspre sud-vest deasupra Marii Negre.

Avioanele de vanatoare Typhoon ale Fortele Regale Aeriene Britanice aflate in misiune la baza Mihai Kogalniceanu din Constanta au interceptat si miercuri doua avioane de lupta rusesti, care s-au apropiat de spatiul aerian al NATO, deasupra Marii Negre.

Si in 15 august Fortele aeriene regale britanice au interceptat sase bombardiere rusesti care zburau in apropiere de spatiul aerian NATO la Marea Neagra. Si atunci, avioanele Typhoon au decolat de la baza Kogalniceanu pentru a intercepta cele sase aeronave militare model Su-24 FENCER, care s-au intors catre Crimeea.

Loading...