4.5 C
Bucharest
joi, decembrie 12, 2019
Acasă Stiri Stiri Romania Olimpiadele Copilaririe: Unde fugim de-acasa...la joaca!

Olimpiadele Copilaririe: Unde fugim de-acasa…la joaca!

- Reclama -

In Parcul Sebastian din sectorul 5 al Capitalei, in fiecare seara pana duminica inclusiv, incepand cu ora 18.00 si pana la 22.00, se desfasoara Olimpiadele Copilariei, un proiect care isi propune sa deprinda copiii cu jocurile si socializarea reala, nu cea virtuala, in aer liber, dincolo de tentatiile gadgeturilor care ii maturizeaza mult prea devreme, care-i instraineaza unii de ceilalti si care le mecanizeaza atitudinea.

Scoala de joaca ofera copiilor si parintilor sau bunicilor ocazia sa se prinda impreuna in jocuri precum ”sotron”, ”Ratele si vanatorii”, ”tara, tara, vrem ostasi”, ”Omul negru”, ”V-ati ascunselea” si multe altele. in atelierele artistice si educative, invata sa creeze origami, gablonturi, isi picteaza fetele in personaje de poveste, invata sa comunice si cum sa interpreteze un rol, sa improvizeze in situatii inedite.

Se sustin si lectii de prim-ajutor de catre specialistii de la IGSU, lectii distractive de istorie si istoria cinematografiei, de jurnalism de televiziune, arta actorului, comunicare non-verbala, fiecare seara incheindu-se cu spectacole artistice, precum cel de ventrilocie al Crinei Zvoboda, sau concerte ale Corinei, Alinei Manole, Mariei Craciun, al corului de copii Sunetul Muzicii sau al trupei Pro Consul, precum si de muzica folk cu Andrei Paunescu, Maria Maria, Magda Puskas, Valentin Moldovan, Vanghele Gogu, Radu Valean. in serile de vineri si sambata, va fi proiectat filmul ”Mari actori romani”, in regia lui Mihai Constantinescu.

Intrarea este libera la toate manifestarile, evenimentul fiind organizat de Primaria Sectorului 5 prin Centrul Cultural si de Tineret ”stefan Iordache” si Asociatia Initiativa Ecologista Europeana. Parteneri: Romexpo, CEZ Group, Rombet si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri