1.1 C
Bucharest
duminică, decembrie 8, 2019
Acasă Stiri Politic Se strange latul pentru seful PSD! DNA il reduce la un infractor...

Se strange latul pentru seful PSD! DNA il reduce la un infractor de drept comun! Cati ani de inchisoare au cerut procurorii pentru Liviu Dragnea

- Reclama -

Procurorii DNA au cerut, marti, la Instanta suprema, condamnarea la inchisoare cu executare a inculpatilor din dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu.

DNA cere 7 ani si sase luni de inchisoare si 2 ani si 6 luni pentru fals pentru seful PSD precum si anularea suspendarii din dosarul Referendumul.

Sentintele nu vor fi pronuntate astazi, ci va fi stabilit un termen ulterior.

„Probatoriul cu privire la de cei 11 inculpati releva ca faptele de care sunt acuzati exista. Va solicitam condamnarea acestora la pedeapsa inchisorii”, a tinut sa precizeze procurorul DNA in incheierea pledoariei.

„Activitatea infractionala a inculpatilor a fost in masura sa afecteze si sa compromita ideea de institutie publica si functionar public”, a mai aratat DNA.

In cazul celor trei inculpati care au recunoscut acuzatiile, printre care si cele doua secretare PSD, procurorul DNA a cerut reducerea cu o treime a pedepselor. „Acestia sa fie pedepsiti cu o sentinta catre minimul pedepsei”, arata DNA.

In cazul unor directori care au dat declaratii de recunoastere, au cerut pedepse catre minimul de 3 ani, pentru abuz.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri