Klaus Iohannis, mesaj catre guvernanti: Masini avem, drumuri ne mai trebuie!

0
445

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat Salonul International Auto de la Bucuresti. A admirat masinile ecologice, dar s-a oprit si la marcile de lux. Masini avem, drumuri ne mai trebuie, e concluzia pe care a tras-o seful statului dupa ce a admirat autoturismele expuse la SIAB.

Presedintele a apreciat masinile prezentate la Salonul Auto. A zabovit in dreptul masinilor ecologice, care castiga tot mai mult teren printre soferi.

A admirat si bijuteria salonului, un Rolls Royce Phantom in valoare de peste 400 de mii de euro.„La noi ar merge un slogan: masini avem, drumuri ne mai trebuie. in ultimii ani la capitolul infratructura miscarea e cam zero”, a spus presedintele.

„Am vazut foarte multe masini frumoase. si am inteles ca romanii isi doresc masini, cred ca si romanii si eu ne dorim sa avem si drumurile aferente, pentru ca aici lucrurile se misca foarte foarte slab si recunosc ca este o suparare de a mea ca in domeniul infrastructurii de transport in ultima vreme nu am vazut nicio miscare, realizare. E clar ca avem foarte mult de lucru”, a mai spus presedintele.

Salonul International Auto Bucuresti s-a deschis publicului pe 24 martie, dupa 11 ani de pauza. Pasionatii de autoturisme mai pot vizita SIAB pana pe 1 aprilie.

Loading...