Reuniune la Casa Regala! Toate fiicele Regelui Mihai I vor petrece Craciunul si Anul Nou la Savarsin!

0
960

Toate cele cinci fiice ale Regelui Mihai I vor petrece Sarbatorile de iarna la Castelul Savarsin din judetul Arad. Pentru ca Familia Regala inca tine doliu dupa moartea Regelui Mihai, nu se vor primi colindatori la Castelul Savarsin, a anuntat Familia Regala a Romaniei. 

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei si ASR Principele Radu, dar si celelalte fiice ale Regelui Mihai vor participa, in dimineata zilei de 25 decembrie, la marea slujba din prima zi de Craciun, la biserica ortodoxa din comuna. „Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei si ASR Principele Radu se vor afla la Savarsin de Craciun si Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majestatii Sale au dorit sa fie la Savarsin, alaturi de Custodele Coroanei, in acest final de an marcat de marea suferinta a pierderii tatalui lor, Regele Mihai”, a anuntat Familia Regala a Romaniei intr-un comunicat de presa.
Pentru ca Familia Regala inca tine doliu dupa moartea Regelui Mihai, nu se vor primi colindatori la Castelul Savarsin, a anuntat Familia Regala a Romaniei.

„Cu mare parere de rau, fiind in perioada de mare doliu, Familia Regala nu va putea primi, ca in anii precedenti, colindatorii la Castelul Regal Savarsin.
Singura exceptie vor fi Dubasii din Savarsin, care vor fi asteptati, ca in fiecare an, la ora 12.00, in ziua de Ajun (24 decembrie 2017), in piata cu fantana din incinta Satului Regal. Dubasii nu vor canta urarile stramosesti, ci vor pastra un moment de reculegere in memoria Majestatii Sale Defuncte Regele Mihai I, in prezenta Familiei Regale”, se mai arata in comunicat.
La intrarea pe Domeniul Regal Savarsin, cartea de condoleante ramane in continuare deschisa, chiar si in zilele de Craciun, alaturi de portretul Regelui Mihai I si de o candela aprinsa, pana la implinirea celor 40 de zile de mare doliu.

Familia Regala va participa, in dimineata zilei de 25 decembrie, la marea slujba din prima zi de Craciun, la biserica ortodoxa din comuna.

Loading...