-2 C
Bucharest
vineri, decembrie 6, 2019
Acasă Stiri Stiri Romania Ambasadorul SUA, despre tragedia de la Colectiv: "Am ramas marcati. Atunci lumea...

Ambasadorul SUA, despre tragedia de la Colectiv: „Am ramas marcati. Atunci lumea striga “coruptia ucide! Statele Unite sprijina cu tarie lupta anticoruptie”

- Reclama -

Ambasadorul SUA in Romania Hans Klemm a depus un buchet de flori la fostul club Colectiv din Bucuresti, in memoria victimelor tragediei din 30 octombrie 2015.

Oficialul american a venit la altarul improvizat in piata din fata fostei fabrici Pionierul cu un buchet de flori albe si a tinut un moment de reculegere pentru cei 65 de tineri care au murit din cauza ranilor suferite in urma incendiului.

”Eu si sotia mea abia ajunsesem in Romania cand s-a intamplat tragedia de la Colectiv. Am ramas marcati. Atunci lumea striga “coruptia ucide”.

Cred ca Romania inca mai are de lucrat la acest capitol, iar Statele Unite ale Americii sprijina cu tarie lupta anticoruptie”, a spus ambasadorul Hans Klemm.

Pe 30 octombrie 2017 se implinesc 2 ani de la tragedia care a marcat Romania.

in data de 30 octombrie 2015, 300 de tineri au fost prinsi intr-un incendiu teribil, care a mistuit clubul Colectiv. Si-au pierdut viata 64 de persoane – 27 in noaptea tragediei si 37 ulterior, in spitale din Bucuresti si din strainatate.

Un alt supravietuitor al acestei tragedii si-a pus capat zilelor in 2017.

Incendiul a izbucnit in timpul unui concert sustinut in clubul Colectiv de trupa rock bucuresteana Goodbye to Gravity, care isi lansa albumul ”Mantras of War”.

Solistul Andrei Galut este singurul membru al trupei care a supravietuit tragediei.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri