O actrita legendara de la Hollywood a ramas impresionata de Romania si Muntii Bugeci! „O alta excursie minunata”

0
598

Actrita de Oscar Jacqueline Bisset a laudat pe pagina ei de Facebook Muntii Bucegi si Romania, unde a facut o noua vizita vara aceasta.

Jacqueline Bisset, care a castigat Oscaru cu Noaptea Americana, a postat pe reteaua de socializare mai multe fotografii facute in Bucegii.

”O alta excursie minunata prin Romania vara aceasta. A inceput la Bucuresti, apoi in nord, la Bistrita pentru a vedea prieteni, iar mancarea este incredibil de buna!

Apoi prin Sovata si Muntii Calimani, prin satele transilvanene si in sud, la Viscri, cu biserica lui fortificata si la casa Printului Charles, acolo in satul linistit, foarte nepretentios.

Apoi, din nou in sud spre Sinaia si in sus, in muntii Bucegi. Nu este foarte distractiv sa conduci noaptea, pe drumuri intortocheate si periculoase, dar a meritat. Am vazut camioane pline de lemn taiat ilegal, furat din padure. Taierile ilegale sunt o mare problema in Romania si e asa pacat pentru ca au paduri splendide, cele mai naturale si mari din Europa, pline de viata salbatica si oxigen pentru intreaga lume Sfinxul si Babele. Un loc frumos, aerisit”, este mesajul actritei.

 

Loading...