10.9 C
Bucharest
duminică, decembrie 15, 2019
Acasă Stiri Stiri Romania "Micuta Picasso" isi expune lucrarile in Romania! Unde le poti vedea!

„Micuta Picasso” isi expune lucrarile in Romania! Unde le poti vedea!

- Reclama -

 

Alexandra Nechita, numita si micuta Picasso, isi expune lucrarile in Romania. Timp de o luna, sculpturile sale pictate pot fi admirate in fata Ateneului Roman.

Artista se bucura ca, in sfarsit, a avut ocazia sa creeze si sa isi arate operele de arta acasa. Alaturi ii sunt sotul si fetita lor, de doi ani si jumatate, care au venit din America special pentru aceasta expozitie.

Expozitia “Gradina cu sculpturi” poate fi admirata de oricine pana pe 19 octombrie, in fata Ateneului Roman.

Alexandra Nechita: “Ma bucur foarte mult ca am reusit sa vin inapoi cu o serie de lucrari diferite care ma reprezinta, dar ceva unicat si ceva nou de care sunt foarte, foarte mandra.”

Artista este sustinuta de familia sa. Dar cel mai mare fan este fetita ei de numai doi ani si jumatate, care a ajuns pentru prima oara in Romania.

Alexandra Nechita isi doreste ca publicul roman sa se conecteze cu lucrarile sale. in plus, vrea ca fiecare sa le interpreteze si sa le simta in stilul propriu.

Plecata din Romania pe cand avea un an si jumatate, Alexandra Nechita a revenit in tara si isi doreste sa expuna cat mai des pe meleagurile natale. Artista este recunoscuta in lumea intreaga pentru picturile sale si a surprins inca de la opt ani, cand a avut prima expozitie in Los Angeles.

Sursa: Protv

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri