Mihai Fifor, noul ministru al Apararii! Iohannis a semnat decretul de numire!

0
520

 

Liderii PSD s-au reunit, marti, la Parlament, intr-o sedinta largita a Biroului Politic National, in urma careia presedintele Liviu Dragnea a anuntat noul ministru al Apararii: Mihai Fifor, actualul ministru al Economiei. In locul lui Fifor va veni deputatul PSD Gheorghe Simon. Liderul PSD a declarat ca, in urma unei discutii telefonice, presedintele Klaus Iohannis a fost de acord cu aceste propuneri.

Presedintele Iohannis a semnat decretele de numire in functie a celor doi ministri de la Aparare si Economie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc astazi, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea: Am adoptat cateva hotarari. Ati aflat inaintea nostra ca am facut doua propuneri pentru primul ministru: Mihai Fifor la Aparare, iar Gh. simon la Economie. Amandoua sunt posturi importante. Decizia comuna pentru MAPN a fost Mihai Fifor: este un om responsabil, a fost prin tara, a lucrat foarte mult cu MAPN pentru industria de Aparare. Gh. simon este un om cu experienta in economie. Are o activitate veche in PSD, are experienta in economia reala. Este vicepresedintele partiului, este inginer, are toate argumentele pentru a fi un ministru bun. Da, aseara, l-am sunat pe presedintele Klaus Iohannis. Speram ca numirea sa se faca azi. Presedintele a agreat acest propuneri. Aseara nu a avut o reactie de respingere. Dar decizia va fi a lui, azi. Am facut acet gest pentru ca este unul de bun-simt, ca presedintele sa nu afle din presa.

Loading...