Dupa o suta de ani, Marea Unire are logo!

1058

Propunerea „Hora” a agentiei de publicitate FCB BUCHAREST a fost aleasa identitatea vizuala ce va reprezenta Centenarul Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru Intregirea Neamului, informeaza Ministerul Culturii.

„Cu un total de 234,64 puncte, propunerea castigatoare este cea a FCB BUCHAREST, denumita ‘Hora’. Aceasta s-a aflat pe primul loc atat in preferintele juriului, cat si ale publicului, din partea caruia a primit 27% din voturile exprimate.

Logo-ul a fost construit pornind de la doua cercuri reunite de simbolul infinitului. Cercurile sunt compuse din puncte individuale care cresc si se dezvolta. Hora infinita obtinuta este un simbol viu, sugerand continuitate impreuna, rezistenta si crestere”, precizeaza MCIN.

Identitatea vizuala castigatoare a fost aleasa, in urma concursului de idei lansat de MCIN, impreuna cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania si cu sprijinul International Advertising Association, al Centrului de Excelenta in Studiul Imaginii si al UNArte, la care au participat pro bono trei agentii, respectiv Pastel, FCB BUCHAREST si Brand New.

Acest logo va fi folosit pentru toate materialele dedicate Centenarului Marii Uniri de la 1918 si al Razboiului pentru Intregirea Neamului.

Loading...