Glume marca PSD. Postarea Olgutei Vasilescu a devenit virala! Bine ca Zuckerberg nu e roman, faliment scria pe noi!

0
1180

Dupe ce premierul Mihai Tudose a spus ca plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului este buna pentru ca altfel ar trebui ca statul sa-i plateasca o avere Simonei Halep in cazul in care ar ramane insarcinata, ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu vine cu o declaratie cel putin la fel de neinspirata.

Incercand o gluma, ministrul Muncii s-a bucurat ca fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, nu este roman, dupa ce acesta a anuntat ca isi va lua doua luni de concediu de paternitate, dupa nasterea celei de-a doua fiice.

„Daca era roman si trebuia sa ii dam 85 la suta din venituri, lunar, ca indemnizatie de paternitate, inainte de aparitia OUG, faliment scria pe noi!”, a scris pe Facebook Lia Olguta Vasilescu, pe contul personal, insa, nu pe cel de personalitate.

„Radem, glumim, dar ce buna ar fi fost o firma a carei valoare are dublul PIB-ului Romaniei, ma refer la taxe si impozite”, este unul dintre comentariile la mesajul postat dupa ora 1 noaptea.

Afirmatia ministrului Muncii a fost facuta in contextul in care, la sfarsitul lunii iulie, a anuntat plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului la 1.800 de euro pe luna.

La sfarsitul lunii iulie, premierul Mihai Tudose a incercat o gluma, explicand de ce este nevoie de plafonarea indemnizatiei pentru cresterea copilului si dand ca exemplu veniturile Simonei Halep: „Hai sa schimbam (legea – n.red.) pana cand nu se apuca sau nu incolteste foarte serios ideea cuiva sa ramana gravida sa faca un copil si ma refer la Simona Halep, fiindca veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, de importante, cateva milioane de euro si va trebui sa-i dam 85% din venituri”.

Loading...