1.1 C
Bucharest
duminică, decembrie 8, 2019
Acasă Sport Ion Tiriac si Ilie Nastase au rabufnit la adresa lui Mugur Isarescu!...

Ion Tiriac si Ilie Nastase au rabufnit la adresa lui Mugur Isarescu! Nu e normal asa ceva! I-a luat niste bani din buzunar!

- Reclama -

Ion Tiriac si Ilie Nastase au avut o iesire nervoasa dupa ce Bucurestiul a pierdut ambele turnee de tenis pe care le gazduia.

Arena centrala din cadrul complexului BNR din Controceni nu a primit aviz ISU, iar fostul numarul 1 mondial sare la gatul lui Mugur Isarescu.

„Nu e normal ca noi sa cladim un turneu de 20 de ani, mai ales la inceput, cand nu erau bani, domnul Tiriac a scos bani din buzunar sa tina acest turneu. Daca as fi in locul domnului Tiriac, l-as da in judecata pe domnul Isaresu, pe el, nu banca, pentru ca i-a luat niste bani din buzunar”, a tunat Nastase, potrivit Dolce Sport.

„Sa moara un turneu atat de tanar? E prematur. La 20 de ani esti tanar, cum sa mori? Domnul Isarescu sa inteleaga ca nu e terenul dansului, e terenul romanilor”, a continuat cel poreclit „Nasty”.

La randul sau, Ion Tiriac e indignat de raspunsurile primite de la proprietarii Arenelor BNR.

„Ni s-a spus ca tribuna nu era sigura, ca nu stiu ce. Le-am zis: Faceti tribuna. Nu se poate. Atunci am spus: Bun! O facem noi. Din nou: Nu se poate! E proprietatea noastra, n-aveti voie”, a spus Ion Tiriac.

Dupa 23 de ani, turneele de tenis de la Bucuresti devin istorie. Din cauza ca arena centrala din Controceni n-a primit aviz ISU, turneul ATP din capitala Romaniei a fost mutat in Ungaria, iar cel WTA a avut anul acesta ultima editie.

- Reclame -
Loading...

Ultimele stiri