Stiri Romania

Un avion cu doua persoane la bord s-a prabusit in judetul Iasi! Pilotul a murit!

Un avion de mici dimensiuni cu doua persoane la bord s-a prabusit sambata dupa amiaza in zona comunei Tatarusi, din Iasi. Aeronava urma sa participe la un show aviatic, organizat de administratia locala.

Pilotul a intrat in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat.Colegul sau are multiple fracturi, dar este constient si a fost transportat la spital.

Martorii spun ca avionul ar fi avut probleme tehnice in timpul zborului, pentru ca atunci cand a incercat sa execute o manevra in aer pur si simplu a intrat in picaj.

Prefectul judetului Iasi, Marian serbescu, a declarat ca echipajele medicale aflate la locului prabusirii avionului de mici dimensiuni au declarat decesul pilotului. El a spus ca medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar nu s-a reusit salvarea pilotului.

Citeste si:  Moda bordurilor a ajuns si la sate! Cum au fost blocati localnicii dintr-un sat iesean de "inventivitatea" constructorilor!

Cea de a doua victima este in stare stabila, avand fracturi si traumatisme grave si fiind transportata la Spitalul Clinic Judetean Iasi.

Prefectul judetului a mai spus ca avionul s-a prabusit la scurt timp de la decolare si se afla la o altitudine mica.

Prefectul Marin serbescu afirma ca cele doua persoane au fost ranite si vor fi preluate de un elicopter SMURD. Coordonatorul SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, a precizat ca pilotul este in stop cardio-respirator si se fac manevre de resuscitare.

“Medicul de pe elicopter resusciteaza pilotul aflat in stop cardio-respirator, iar medicul de pe ambulanta a preluat cea de-a doua persoana. Este constienta, dar cu mai multe contuzii. Ea va fi preluata de SMURD si adusa la Iasi pentru investigatii”, a precizat Cimpoesu.

Citeste si:  Un avion cargo care a decolat de la Bucuresti, escortat de avioane de lupta britanice si belgiene!

Reprezentantii ISU Iasi au precizat ca, din primele informatii, una dintre victime are multiple fracturi si leziuni, iar cealalta este in stop cardio-respirator.

loading...
loading...
Spre TOP