Sanatate

Toti oamenii din Romania trebuie sa stie adevarul despre untura de porc!

untura

 

Aceasta grasime este nelipsita din gospodariile romanilor din intreaga tara, doar foarte putini stiu ce efecte are asupra organismului. Citeste in continuare pentru a afla ceva uimitor despre acest tip de grasime.

Grasimile animale au fost dintotdeauna criticate si combatute de mare parte din nutritionistii care se aflau in cautarea dietei si stilului de viata perfect. Cu toate astea, untura are proprietati benefice nebanuite si este unul din cele mai sanatoate produse din casele romanilor.

Untura este unul din cele mai intalnite produse din frigiderul romanilor, in special in casele acelora care au crescut un porc la curte. Untura animalului este bine conservata in borcane si poate fi folosita in prepararea diferitelor feluri de mancare sau chiar prajituri.

Citeste si:  Adevarata cauza a raului de dimineata! Iata de ce esti obosit si de ce nu te simti bine dimineata!

Desi toata lumea ar fi tentata sa creada ca acest produs este bogat in grasimi si nu face bine organismului, untura de porc s-a dovedit a fi o mana cereasca la casa omului.

Motive pentru care e bine sa consumi untura:

Dupa uleiul de masline, untura ocupa locul al doilea la capitolul grasmi monosaturate, considerate a fi cele mai sanatoate tipuri de grasimi saturate

Principala grasime din untura, acidul oleic, asigura un nivel scazut de depresie

Este bogata in vitamina D

Regleaza productia de hormoni in organismul nostru si aduce echilibru la nivel tiroidian

Grasimile gasite in untura pot preveni aparitia cancerului, in specil cancerul la sani

Citeste si:  Fortificarea sistemulu imunitar – Acestea sunt cele mai bune alegeri naturale pe care le poti face pentru o sanatate de fier!

Mancarea gatita cu untura are un gust delicios si te fereste de problemele cu colesterolul

Sursa: realitatea.net

loading...
loading...
Spre TOP