Politic

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru premierul Sorin Grindeanu, transmis in urma cu putin timp!

elefantii-i-au-incaierat-pe-iohannis-si-grindeanu-18564125_opt

Presedintele Klaus Iohannis ii cheama pe premierul Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor, Viorel Stefan, la o discutie pe tema bugetului de stat pe anul 2017, marti, la Cotroceni.

Presedintele i-a trimis premierului o scrisoare in acest sens.

„Avand in vedere ca astazi (luni  – n.r.) Parlamentul Romaniei a transmis spre promulgare Legea bugetului de stat pe anul 2017 si Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2017, consider oportuna o intrevedere cu privire la cele doua acte normative, la care va invit impreuna cu Ministrul Finantelor Publice, domnul Viorel stefan, marti, 14 februarie a.c., ora 11:00, la Palatul Cotroceni”, se arata in scrisorea presedintelui Iohannis.

Citeste si:  Povestea secreta a lui Vlad Tepes! Cum a fost topita inima lui Dracula de fiica unui tesator sas!

Seful statului va trebui sa decida asupra promulgarii celor doua proiecte aprobate de Parlament.

Plenul reunit al celor doua Camere a adoptat, martea trecuta, proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2017 si proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale, impotriva actelor votand PNL, USR si PMP. Premierul Sorin Grindeanu a participat la vot, multumind la final parlamentarilor pentru rapiditate si a transmis si un mesaj catre mediul de afaceri, ca Romania va ramane o tara cu o economie predictibila.

Proiectul Legii bugetului de stat pe 2017 a fost adoptat cu 208 voturi „pentru” si 105 „impotriva”, iar proiectul Legii bugetului asigurarilor sociale a fost adoptat cu 208 voturi „pentru”, 107 voturi „impotriva” si doua abtineri.

Citeste si:  Prima scoala de Patriotism si Identitate Nationala din Romania!

Impotriva proiectelor au votat PNL, USR si PMP.

Bugetul pe 2017 a fost adoptat in timp record, dupa doar 13 ore de dezbateri in plen, impartite in doua zile.

Votul a fost dat in prezenta premierului Sorin Grindeanu.

„Multumesc Parlamentului ca a adoptat in regim de urgenta bugetul pe anul 2017. Avem nevoie de acest buget cu totii. Era nevoie sa fie poate votat mai de demult daca lucrurile s-ar fi desfasurat intr-un calendar normal, si asta era bine pentru Romania. As vrea sa transmit un mesaj de stabilitate pentru investitori si sa reconfirm determinarea Guvernului de a sprijini mediul de afaceri”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu, dupa vot.
viewscnt

Citeste si:  Cel mai cumplit macel savarsit de sovietici asupra romanilor! Mii de romani au fost masacrati
loading...
loading...
Spre TOP