Stiri Romania

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin, pentru victimele incendiului de la Kemerovo!

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, miercuri, un mesaj de condoleante presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, pentru victimele incendiului de la Kemerovo, in urma caruia si-au pierdut viata numeroase persoane persoane, dintre care foarte multi copii.

Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale, Klaus Iohannis a exprimat condoleante presedintelui Vladimir Putin, familiilor indoliate si poporului rus, ca urmare a tragicului incendiu, in urma caruia si-au pierdut viata numeroase persoane, printre care si copii.

Loading...

De asemenea, presedintele Romaniei a transmis urari de insanatosire grabnica victimelor incendiului care au fost evacuate si salvate.

Patruzeci si unul de copii au murit in incendiul care s-a soldat cu 64 de morti duminica, intr-un centru comercial din Kemerovo, in Siberia, a anuntat marti o sursa din cadrul serviciilor de urgenta, citata de agentia de presa publica RIA Novosti, relateaza AFP.

”Pe lista mortilor sunt numele de familie a 41 de copii”, a declarat pentru RIA Novosti o sursa din cadrul serviciilor de urgenta din regiunea Kemerovo.

Potrivit acestei surse, bilantul oficial era marti de 64 de morti, insa acest bilant nu este defintiv.

loading...
loading...
Loading...
Spre TOP