Sanatate

Industria stomatologica din Romania nu doreste ca tu sa cunosti aceste TREI remedii extraordinare!

In cazul in care credeai ca pentru a avea un zambet superb este nevoie sa cheltuiesti sume mari de bani pe produse de lux, vrem sa-ti spunem ca urmatoarele remedii te vor contrazice pe deplin. Nu este nevoie sa cheltuiesti sume mari de bani daca stii cum sa profiti de beneficiile oferite de produsele naturiste.

Toti ne dorim o dantura stralucitoare, care sa ne asigure un zambet de invidiat, insa, de-a lungul timpului o serie de factori externi si interni isi pun amprenta asupra culorii dintilor, ingalbenindu-i.

Culoarea unui dinte depinde de compozitia si de structura sa, de grosimea fiecarui tesut din care este constituit.

Citeste si:  O simpla vizita la dentist reduce cu 86% riscul de pneumonie! Iata de ce!

Printre cauzele externe se numara consumul de cafea, bauturi carbogazoase si colorate, de tip cola, tutun, vin rosu sau alimente puternic pigmentate, igiena deficitara, depunerile (placa dentara si tartrul), procesul de imbatranire.

Cauzele interne pot fi mostenirea genetica, aportul excesiv de fluorura in timpul formarii dintilor (de la nastere, pana la varsta de cinci ani), care le confera un aspect patat, tratamentele cu antibiotice in timpul formarii dintilor, traumatismele dentare.

In afara masurilor elemetare de igiena orala recomandate de medicii stomatologi (spalarea dintilor de 3 ori pe zi, dupa mesele principale, folosirea atei dentare) puteti apela cu incredere la aceste metode naturale prin care va puteti albi dintii acasa.

Citeste si:  Exista un remediu exotic care trateaza 8 afectiuni comune printre care si cancerul! Disponibil si in Romania!  

Eficiente si cu ingrediente din bucatarie la indemana oricui, metodele de mai jos, iti vor garanta dinti cu cateva nuante mai albe si un zambet stralucitor.

CITEŞTE MAI MULT ÎN PAGINA URMĂTOARE >>>>>

Pagini: 1 2

loading...
loading...

Spre TOP