Stiri Romania

Fenomen straniu surprins in Padurea Baciu! Totul a fost filmat de o drona! Video

Padurea Baciu este subiect de discutie pentru multe persoane pasionate de fenomene supranaturale. De curand, echipa care realizeaza documentarul “The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend” a suprins cu o drona imagini care ar putea sa provoace stupoare printre admiratorii fenomenelor incredibile.

Aflata in aer, o drona a echipei de filmare a surprins o imagine foarte interesanta, iar un membru al echipei de productie a vorbit despre asta.

”Sa fie o pasare, sau ce poate fi? Viteza de deplasare este ametitoare. Din imagine se vede destul de bine ca distanta parcursa de aceasta “pasare”? este de minim 300-400 m / sec. Imaginea video este de doar 1 secunda și se repeta de 7 ori ca sa o vedeti mai bine.

Citeste si:  Un roman a castigat locul al doilea la cel mai important concurs international de fotografii realizate din drona! Imaginea cu serpetinele din Cheia iti taie respiratia!

Secventa face parte din filmarea aeriana de toamna realizata desupra padurii Hoia-Baciu, in apropiere de Poiana Rotunda”, a scris Laura Calugar, membru al echipei de productie care realizeaza documentarul ”The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend?”.

loading...
loading...
Spre TOP